No Tears for Queers

Har läst ”No Tears for Queers”, skriven av Johan Hilton. Det är ett reportage som handlar om hatbrott mot homosexuella män. Det handlar om tre olika män; 
Matthew Shephard: 21 år från Laramie, Wyoming. Han blev utsläpad i skogen, misshandlad av två killar och lämnad för att dö. Han dog dock inte förrän fem dagar senare, på sjukhuset. Detta skedde år 1998.
Johan Pettersson: 28 år och bodde i Katrineholm. 2002 blev han knivhuggen och fick halsen avskuren. Han lämnades att dö i en gatubrunn av sin mördare.
Josef Ben Meddour: 37 år och bodde i Göteborg, var dock från Algeriet men hade bott i Sverige väldigt länge. Han blev skjuten av två satanister/nazister. En utav mördarna var från Strömstad, mina områden. Fett läskigt. Det finns att läsa om detta på engelskspråkiga Wikipedia; http://en.wikipedia.org/wiki/Keillers_Park_murder. 

Boken var fett intressant, men sjukt hur hemsk världen kan vara. Ville inte riktigt tro hur vidriga dessa mördare var, usch. Boken är mycket läsvärd, även om det inte är något som en läser för nöjets skull.

Bild

4/5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s