Öppet meddelande till alla som röstade på SD:

tumblr_inline_mxwr86DElB1soqeud

HUR kan 13% av den svenska befolkningen rösta på SD??? HOW WHAT WHYY. What are you doing with your life?? Ni suger. Jag skiter i era anledningar till varför ni röstade på sd, ni suger och ni borde inte få ha rösträtt.

Och btw: ni som jämför F! med SD; ni suger ni också. Även om ni inte röstade på SD. Feministiskt Initiativ är ett parti som kämpar för allas rättigheter, (till skillnad från Sverigedemokraterna som försöker göra livet top notch för vita hetero-cismän, (om nu de kan få det bättre, de är ju redan de mest privilegierade i hela samhället)). Och nej, Feministiskt Initiativ hatar inte hälften av världens befolkning, det är inte det feminism handlar om.

En annan viktig sak (detta är cisnormativt och bygger på tvåkönsnormen, men har inte hittat någon annan statistik):

Skärmavbild 2014-09-16 kl. 14.18.55 Skärmavbild 2014-09-16 kl. 14.18.45 Till alla antifeminister som klagar på att kvinnor inte borde få ha rösträtt – NI borde inte få ha rösträtt. Kolla hur vettiga kvinnorna röstade i jämförelse med männen!! *
Denna gif är till antifeminister, HBTQ-fober, heteronormativa personer, Sköna Snubbar, rasister och ni som röstade på SD av andra anledningar:

62971b34456bf83ef9e05f78b500d484

Hatar människor. Hatar Sverige. Hatar allt. Typ.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4737&artikel=5962800

Annonser

4 reaktioner på ”Öppet meddelande till alla som röstade på SD:

 1. Du får väl och bosätta dig på Södermalm istället. Där lär du hitta många som tycker precis som du 🙂

 2. Politik. Fler borde definiera vad det handlar om och varför de väljer som de gör. Trots att man brister i förmåga att ex. känna empati kan man ändå, utifrån sett, förstå och se att man har brister. Man kan då ifrågasätta sig själv – något som för övrigt görs alldeles för sällan – och ompröva sina smått instinktiva val. Om alla röstberättigade i Sverige hade gjort denna omprövning på fullaste allvar hade inte SD varit i närheten av riksdagen och Moderaterna hade inte haft mer än 5-10%, FP hade inte klarat riksdagsspärren (marknadsliberlismen är egoism i politikform rakt igenom) och vi hade haft vänstermajoritet bara genom V och F!
  🙂

  1. Bra skrivet av mig! 🙂
   Ett försök till ett förtydligande skulle kunna uttryckas såhär; Det mesta landar inom dig själv. Hur du ser på din omgivning och hur du tolkar det är en spegel av vad och vem du själv är, har blivit och är på väg att bli.
   Dina ”mentala kartor” leder dig varje millisekund, varje dag, i ditt liv. Upplevelser, erfarenheter, händelser och företeelser – allt lagras och har så gjort sen du började vara medveten om att det fanns en omvärld att relatera till.
   Min tes är att en avgörande del av vår politiska uppfattning kan finnas i våra mentala kartor. Vissa går på enstaka sakfrågor emedan andra styrs av ideologier, men någonstans bottnar det ändå i var och en av oss. En återspegling av någonting.
   Jag brukar alltid utgå ifrån att alla människor är orienterade till vänster politiskt – för jag tror gott om folk. 🙂 Jag misstror sällan andra. Jag tror att förhållandet av om andra vill bidra/bedra är 99,5/0,5. Alliansens politik vittnade om uppfattningar om det motsatta, typ. Cyniskt. Cynism får aldrig styra, såklart.
   Blev det här klart som källvatten nu? 🙂
   Kram världen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s